اگر مالیاتی هم خورده باشد، دقیقا با ارزش همان سال ۸۱ حساب میشه یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۵ #05671686

۱۵ سال پیش پردم فوت شدن. یادم نمیاد دارایی رفتم چی شد اصلا. تو دارایی اظهارنامه دادم. یادم میاد بابام یه ملک تعاونی ثبت نام کرده بود که هنوز اقساطش رو میداد که فوت شدن۴ میلیون داده بود ۱۰ میلیون سال ۸۱ بدهی داشت که ما پرداخت کردیم یه سه دنگ زمین به ارزش حدودا ۳۰ یا ۴۰ میلیون سال ۸۱..که حدس میزنم دارایی که مالیاتی که بهش خورده با بدهی پدرم صاف شده نمیدونم.
سوالم اینه که اگه مالیات بخوره بهش و پرداخت نکنی بهت انحصار وراثت میدن؟
خوب من بعد رفتم دادگاه و انحصار وراثت گرفتم و اگه مالیاتی هم خورده باشه دقیقا با ارزش همان سال ۸۱ حساب میشه یا نه؟
به روز یعنی الان؟
چون یادم مادر سال پیش رفت یه ته حساب بابام پولی بود که بگیره با وکالت دوباره بهش گفته بودن برو دارایی و تو دارایی طرف گفته بود باید بیام دوباره املاک رو بازرسی کنیم و ببینیم چه وضعیتی دارن که مادرم فرار کرده بود از دارایی بیخیال پول ته حساب بابام شده بود. چطور باید این اینو بفهمم که مالیات داره یا نه؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمانی که نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمودید ملاک زمان یاد شده خواهد بود در صورت عدم پرداخت مشمول جریمه خواهد بود

تاریخ انحصار وراثت برای دارایی ملاک عمل است و در صورت عدم پرداخت به موقع مشول جریمه خواهد بود
مؤید باشید