آیا وکالتی که دادم ممکنه بعد یه مدت باطل بشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۱ #05665659

باسلام.
من ۳ماه پیش به خانومم وکالت بلاعزل طلاق تودفترخونه دادم،اما تا الان طلاق نگرفته ومیگه به پشت قباله و شناسنامم وکارت ملی من نیازداره که بتونه درخواسته طلاق بده، سوال
۱.آیا وکالتی که دادم ممکنه بعدیه مدت باطل بشه ونتونه طلاق بگیره
۲.اگه منو طلاق بده از کجا خبردار شم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت عقد جایز است و به جهات مختلف ممکن است باطل شود.

خیر باطل نمیشود . از طرف دادگاه به شما ابلاغ میشود

درود بر شما ، چنانچه برای وکالت مدت تعیین نشده باشد باطل نخواهد شد.

بادرودوسلام باطل نمی شود.

اگر وکالت مدت دار باشد باطل می شود در غیر این صورت خیر

سلام و درود
اگر وکالت نامه دارای مدت باشد بعد از انقضای مدت بلاموضوع خواهد شد.

با سلام اگر مدت مشخصی تعیین شده بعد از انقضا مدت نمی‌توان طلاق بگیرند مگر مدت به درخواست ایشان تمدید گردد