چیکار کنم که به پولم یا خسارت برسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #05609128

سلام من یه هفته پیش یه خودرو تیبا معامله کردم و یه قرارداد دستی نوشتیم که در اون نوشته خودروی مزبور به رویت خریدار رسیده و از هرلحاط مورد پسند واقع شده است و لذا هیچ گونه اعتراص و انصراف بعدی به هیچ عنوان از دو طرف نخواهد ماند.حالا ماشین رو به اسم اینکه شاسی سالمه و دو لکه فقط رنگ داره فروخته وقتی الان معامله رو انجام دادیم متوجه شدم شاسی جوش خورده و درها و کاپوت تعویص و رنگ داره وکالتشم ده روزه بوده من چیکار کنم که به پولم یا خسارت برسم میتونم کاری کنم؟ تعویض پلاک نرفتم اون طرفم وکالتی خریده ده روز موعد وکالتش اعتبار داره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که کارشناس تایید نماید این ایراد قبل از معامله بوده است لذا شما با استناد به نظر کارشناسی میتوانید جهت فسخ معامله به طرفیت فروشنده اقدام بفرمایید .

ابتدا باید تامین دلیل کرده و اشکالات فوق را به تایید کارشناس برسانید . بعد با استناد نظریه کارشناسی طی اظهارنامه ای مراتب فسخ را اعلام کنید . سپس دادخواست تایید فسخ و مطالبه خسارت را تقدیم نمایید .

سلام و عرض ادب.اطلاعات خیلی کمی ارائه دادید.مهم ترین مساله ای که باید بیان میکردید این بود که ایا در نوشته و قولنامه ای که بین خودتون نوشتید سالم بودن شاسی و ... رو بیان کردید یا این اوصاف فقط لفظی توافق شده است؟اگر فقط لفظی بیان کرده باشید و در قولنامه ننوشته باشید احتمال اینکه بتونید کاری بکنید خیلی کمه ولی اگر بیان کرده باشید میتونید به استناد خیار تخلف از وصف و تدلیس معامله رو فسخ کنید.