در صورتی که طلاق از طرف مرد باشد برای اینکه تحت فشار نباشد نحوه پرداخت مهریه و نفقه به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #05606989

سلام.
مردی ۴۰ ساله دارای دوفرزند دختر ۱۳ ساله وپسر۹ساله هستم.بنابه سختگیریهای همسرم وتلاشش درخصوص کنترل ومحدودکردنم فقط به خانواده واقوام خودش وبرعکس بدرفتاری بامن وپدرمادرم وهمچنین تهدیدبه طلاق بواسطه مهریه سنگین ۷۶۰سکه ای همیشه مجبوربودم باتوهینها فحاشی ها واخلاق همیشه متوقعانه ش بسازم.تااینکه بالاخره کم اوردم وشهرمحل زندگیمو تغییردادم به روایتی فرار کردم.قصدجدایی داشتم چون دیگه رفتاراش برام قابل تحمل نبود..براکارش اقدام کردم .وکیل گرفتم.وکیلم سرکاررفتنشو مشروط به ادامه زندگی درشهری که من سکونت داشتم گذاشت گذاشت.درنهایت به واسطه ومیانجیگری اومد.ولی الان ۶ ساله که بازهم همون رفتارا روباشدت بیشتری انجام میده تامجبوربه برگشت بشم یا طلاق بدم.واقعا کم اوردم.درصورت اقدام به طلاق ازطرف من چقدرباید مهریه نفقه بدم.ایا راهی هست که لااقل ازلحاظ مالی زیرفشار زیاد نباشم.مهریه ش۷۵۹ سکه است .حقوق ماهیانه من ۴.۵ میلیون.دارای یه ماشین ۶۰میلیونی.وپس اندازی ۸۰ میلیونی.اقساط ماهیانه دومیلیون واجاره منزل۷۵۰ هزارتومان.
خواهش میکنم راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم.چون بچه هاروهم مطیع خودش داره وهیچ امیدی بهشون ندارم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
درصورتی که طلاق از طرف زوج باشد و درصورت عدم توان مالی مهریه و نفقه دادخواست اعسار میدهد که تقسیط شود.