به جرم مزاحمت و توهین و تهدید ازم شکایت کرده میخوام بدونم وقتی با سند و مدرک با کس دیگه ای دیدمش آیا حرفم توهین است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۰۲ #05592833

سلام وقتتون بخیر
حدودا ۳ سال پیش در محل کارم عاشق دختری شدم و بهش پیشنهاد ازدواج دادم
از اونموقع تا حالا واسه هر مراسمی کلی کادوهای با ارزش و خاص براش خریدم ،، دختر میگفت که خانوادش رابطه مارو میدونن و حتی مادرش منو میشناخت منم دیده بودمش، یک دفعه دختر با من سرد شد و گفت که نمیخوامت و ازت متنفرم گفتم چرا اینهمه سال نگفتی گفت از اول هم نمیخواستمت و فقط واسه اینکه دلت خوش باشه چیزی نگفتم،،، همه چت هامون رو دارم ،، عکس کادوها هم موجوده ،،، چند روز پیش نزدیک محل کارمون خواستم باهاش حرف بزنم و علت تصمیمش رو بپرسم که به محض دیدن من عصبانی شد و رفت طرف دیگر خیابون و من دیدم که دست پسریو گرفت و اون لحضه من نابود شدم چند قدمی دنبالشون رفتم فقط واسه اینکه بعدها دختره نگه عموم یا داییم بود چند لحضه بعد پسره یه سمت من اومد و تهدیدم کرد که مزاحم نشم و به شدت بهم حمله کرد و من فیلم دوربین ها رو دارم بعد هم دست دخترو گرفت سوار ماشین کرد و رفتن که فیلمش موجوده .
روز بعد پدر دختر با من تماس گرفت و گفت به دختر من حمله کردی و کلی تهدیدم کرد، منم بهش گفتم دخترت ۳ سال با من بوده و الان دست یکی دیگرو گرفته که بهم گفت چرت و پرت نگو و قطع کرد. حالا دختر به جرم مزاحمت و توهین و تهدید ازم شکایت کرده . من میخوام بدونم وقتی با سند و مدرک با کس دیگه ای دیدمش آیا حرفم توهینه؟ آیا اینهمه سال منو بازی داده خودش جرم نیست؟ من در لحضه عصبانیت فقط یک پیامک بهش دادم و گفتم حالا که اون پسر دستتو گرفت مثل آشغال برای من تموم شدی آیا به صرف این پیامک من محکوم و مجرم هستم
حتی همین الان هم داخل پیجش عکسای کادوهای من و کیکای تولدی که براش خریدم موجوده میخوام بدونم تکلیف چی میشه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وعده ازدواج جرم نیست ولی هدایا قابل استرداد می باشد.

هدایایی که به ایشون دادین میتونین پس بگیرین اما دررابطه با قول ازدواج جرمی متوجه ایشون نیست

درود . چنانچه عین هدایا نزد ایشون موجود باشه میتونید استرداد اونها را بخواهید و اگر شما توهینی کرده باشید قابل پیگیری میباشد

بادرودوسلام هدایا تحت شرایطی قابل استردادهستند ووعده نامزدی ایجادعلقه زوجیت نمیکند.

امکان استرداد هدایا در صورت موجود بودن وجود دارد .کلمه بکار رفته ذ شده توهین محسوب و امکان پیگیری وجود دارد

در صورت اثبات هم شما مرتکب جرم مزاحمت شدید.

با توضیحاتی که دادید بعید است به اتهامات انتسابی مذکور محکوم شوید مگر اقدام دیگری انجام داده باشید که صراحتا مجرمانه باشد