در برخورد با دیوار موجب خسارت میشود و صاحب ماشین می خواهد شکایت کند بهترین راه چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۲ #05584098

بنده در تعمیرگاهی شاگرد بودم سهوا با استارت زدن ماشین شروع به حرکت کرده و در برخورد با دیوار موجب خسارت میشود و صاحب ماشین می خواهد شکایت کند بهترین راه حل چیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به دلیل خشارت وارده باید به صاحب ملک جبران خسارت کنید .

سلام
مقصر هستید و باید یا رضایت طرف را بگیرید و یا جبران خسارت نمایید .در غیر اینصورت می تواند از شما شکایت نماید .

مطالبه خسارت از فرد مقصر قانونی است .

با درود..
در اینخصوص بلحاظ مقصر بودن حادثه، مسـئولیت جبران خسارت را دارید، فلـذا با دلجوبی از صاحب خودرو، به نحوی اقدام به مصالحه نمایید..

سلام، متاسفانه خسارت وارده را باید جبران کنید!

سلام
با توجه به تقصیر شما در صورت شکایت محکوم به پرداخت خسارت میشوید پیشنهاد میشود با ایشان سازش کنید

درود بر شما، در این مورد بهترین راه حل توافق و کسب رضایت مالک خودرو خواهد بود، در غیراینصورت شما ملزم به پرداخت خسارت خواهید بود.