جرم اتانول ۹۶ درصد برای نگهداری چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۲۸ #05564656

سلام
من برای یک شرکتی بدون اینکه مجوز داشته باشم ۴ هزار لیتر الکل اتانول ۹۶ درصد تهیه و انبار کردم، به صورت تصادفی از اماکن اومدن و بار بردن و من رو به جرم انبار مشروبات الکلی به زندان بردن و انگشت نگاری کردن. وقتی جواب آزمایش اومد گفتن مشروب نیست اما میتونسته باهاش مشروب تولید بشه و احتمالا باید جریمه بدم...
آیا نگهداری اتانول ۹۶ درصد اگه ثابت نشه برای مشروب بوده جرمه؟
حالا میخوام بدونم من دارای سو پیشینه شدم؟
اگر شدم چند سال زمان میبره تا پاک بشه؟ چون برای اقامت استرالیا داشتم اقدام میکردم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سو پیشینه ندارد

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .