آیا از اموال پدر همسرم ارث میبرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #05559285

سلام وقت مادر همسرم دو بار ازدواج کردن که از ازدواج اول دارای دو فرزند هستن و از ازدواج دوم هم دارای دو فرزند پدر همسرم به رحمت خدا رفتن و مادرشون هم امسال فوت شدن و فرزندان همسر اولش ادعای سهم الارث از همسرم و برادرش کردن و دلیلشون هم این هست که مادرمون کارمند بوده در صورتی که پدر همسرم هم خودشون کارمند بودن و هیچ ملک یا املاکی به اسم مادر همسرم نیست آیا ادعای آنها درست است و چیزی از اموال پدر همسرم به آنها میرسد ؟ممنون از پاسخگویتون

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از اموال پدر همسر شما به برادران ناتنی همسرتان نمی رسد ولی از مادرشان سهم الارث می برند.

با سلام در درجه نخست ابتدا فرزندان، پدر و مادر و همسر از متوفی ارث می برند