آیا ورثه عموم می‌توانند ادعایی نسبت به من داشته باشند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۱ #05555852

باسلام ،بنده قطعه ای از زمین داخل حیاط خانه عمویم را با رضایت شخصی خودش و با امضا شاهدین و دهیاری و شورای محل با مبلغ معین خریداری کردم اما چونکه این مبلغ به شکل های مختلف و طی چندسال پرداخت شده (به جای بدهی )شیوه پرداخت شده در داخل متن نوشته نشده است و کلی نوشته شده

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هر شخصی می تواند هر ادعایی داشته باشد لذا شما نیز می‌توانید ادعای خود را اثبات نماید

با سلام.با اثبات پرداخت ثمن معامله از طریق فیش های واریزی ادعایی نمی توانند داشته باشند.

با سلام
نفرمودید در متن مبایعنامه در مورد پرداخت دقیقا چه ذکر شده، اما در صورتی که شهود و یا رسید عادی در مورد پرداخت داشته باشید، ادعای ورثه مورد توجه نخواهد بود

باسلام
حسب توضیحی که دادید چنانچه ادعایی نیز مطرح گردد میتوانید از شهود در دادگاه استفاده نمایید ضمن اینکه چنانچه پرداخت وجه شما از طریق واریز به حساب بانکی انجام شده باشد میتوانید به شعبه بانک عامل مراجعه کنید و پرینت آن را دریافت کنید تا بعنوان مستند در دادگاه استفاده نمایید.

با درود چنان‌چه بتوانید اثبات کنید مبالغ یعنی ثمن واریز شده است جای نگرانی نیست برای شما

سلام با توجه ب حضور شهودین و مبایعه نامه قطعه زمین خریداری شده جزو ماترک نمیباشد و نمیتوانند ادعایی داشته باشن

اگر نسبت به ثمن معامله ادعایی داشته باشند پرداخت قابل اثبات است، نیاز به بررسی قرارداد می باشد