ازدواج مجدد زوج چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۵۵ #05529640

با عرض سلام و وقت بخیر سوالی داشتم اینکه اگر زوج متاهل باشد و بدون اطلاع یا اجازه همسر خود همسر دیگری چه دائم، چه موقت اختیار کند، ایا خیانت محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برا زوجه حق طلاق ایجاد میشود

زوجه می تواند طلاق بگیرد...

با سلام
خیانت محسوب نمی شود

درود
خیر اما حق طلاق برای زوجه ایجاد می شود.

با سلام
خیانت محسوب نمی شود .
توجه داشته باشید که ازدواج دائم بدون ثبت و اجازه از دادگاه مجازات دارد

باسلام
برای زوجه اول حق طلاق ایجاد میشه و اگه ازدواج دوم دائم باشه چون ثبت نشده از بابت عدم ثبت ازدواج هم مجازات داره

با سلام
صرف ازدواج مجدد جرم نیست ولی می تواند به همسرتان حق طلاق دهد، اما عدم ثبت ازدواج دوم چون برای ثبت ان نیاز به اجازه همسر اول هست می تواند جرم باشد.