با عنوان مزاحمت تلفنی میتونه پیگیری کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۹ #05524093

ببخشید بنده از سر یک اشتباه سهوی و شماره گیری اشتباه برای اولین بار با یک نفر تماس گرفتم و گفتم ببخشید خانم فلانی ایشون هم گفتند خیر و تماس خاتمه پیدا کرد اما ده دقیقه بعد مثل اینکه سوتفاهمی پیش میاد و ایشون یک پیامک با این متن برای بنده ارسال کرده: ( اقای …. دفعه اخرتون باشه تماس میگیرید
تماس دیگه و حرفی بشنوم که چرت وپرت گفتین و دروغ
یه جوری پیگیری میکنم که به گه خوردم بیفتی خیلی حواست به خوددت باشه) و بنده در جواب ایشون سه پیامک بدون هیچ توهین و … نکرده‌م حالا میخوام بدونم آیا ایشون میتونن از بنده شکایت کنن؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرمی محقق نشده.

درود:با توجه به اینکه برای یک بار بوده همچنین تکراری وجود نداشت وپیامک یا متن توهین امیزی ارسال نشده است جرمی مرتکب نشده ایپد.

درود
مطابق انچه در فرض سوال امدن جرمی واقع نشده است .

سلام
حسب توضیحات مصداق مزاحمت تلفنی نمی باشد .

سلام
جرم تلقی نمی گرده

باسلام
صرف یک تلفن مزاحمت محسوب نمیشود

جرم مزاحمت‌تلفنی واقع نشده است