پس ندادن کارت پایان خدمت ضمانتی را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #05511749

سلام وقتتون بخیر
دو سال پیش مدیر رستوران بودم که برای ضمانت در محل کار، کارت پایان خدمت خود را با گرفتن رسید،به کارفرما داده ام.
به خاطر ندادن مطالباتم، اینجانب به اداره کار شکایت کرده، و رای هم ب نفع اینجانب بوده. اما الان کارت پایان خدمتم را پس نمی دهند. راه حل چیست؟ ( رسید کارت پایان خدمت را دارم)

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ابتدا ارسال اظهارنامه جهت استرداد کارت پایان خدمت در صورت استنکاف دادخواست حقوقی مطرح کنید

با سلام راهکار مطالبه کارت بوسیله اظهارنامه و متعاقب آن طرح شکایت خیانت در امانت است