تشخیص صوری بودن معامله چگونه داده میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷ #05509739

در مورد سوال قبلم فرمودید اگر معامله صوری باشد تشخیص صوری بودنش در چیست؟
ما میخواهیم واقعا معامله کنیم چون ماشین برای همسر بنده است ولی بنا بر دلائلی موقع خرید به نام برادرشان سند خورده و با پیش امد کردن این اتفاق میخواهیم ماشینمان را بفروشیم، فرمودید اگر اینکار را بکنیم درخواست اعسار ایشان پذیرفته نمی شود، ولی قبلا در پاسخ سوالی مشابه سوال بنده که گویا ماشین شخص توقیف شده بود وکیل در پاسخ فرموده بودند درخواست مستثنیات بزنه ماشین رفع توقیف میشود.
لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز هر سوالی جداگانه نمایش داده میشود و اکنون ما دسترسی به سوال قبلی نداریم که بتوانیم کمکی کنیم به شما . سوالتان را کامل عنوان کنید