آیا اگر قبل وقت تعیین شده استعلام برسه دوباره جلسه میزارن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #05495181

من قراره از همسرم بصورت توافقی جدا بشیم همسرم فرستادن پزشک قانونی، الان برای ۲/۱۷ وقت نظارت تعیین شده،ایا اگر قبل وقت تعیین شده استعلام برسه دوباره جلسه میزارن یا ن؟یا بعد از اینکه استعلام پزشک قانونی برسه بدست دادگاه بازم مثل دفعات قبل جلسه رسیدگی با فاصله یکی دو ماهه میزارن یا اینبار چون قراره رای نهایی صادر بشه زودتر میزارن؟
باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیازی به تشکیل جلسه مجدد نیست

سلام.در طلاق توافقی زوجین به دلیل کراهتی که از همدیگر می‌بینند از همدیگر جدا میشوند و این پاسخ پزشکی قانونی بابت است بارداری می باشد که پس از اخذ استعلام جواب گرفته میشود و قاضی دادگاه رای را صادر میکند

در این موارد نیازی به تشکیل جلسه مجدد نبوده و دادگاه میتواند بلافاصله پس از وصول پاسخ پزشکی قانونی اقدام به صدور رای نماید .

پزشکی قانونی معاینه عدم حاملگی ودر وقت نظارت اگر پرونده معد رای باشد رای صادر خواهد شد جلسه تشکیل نمی شود