طرح شکایت سرقت بدون مدرک امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۸۸ #05472204

ایا من میتوانم بدون داشتن مدرک مستند؛ و با شک و ظن خودم و چند نفر از کسی بخاطر سرقت شکایت کنم؛ تکرار میکنم مدارک مستند ندارم

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت باید اثبات نمایید.

هر ادعایی نیازمند اثبات است

با سلام قاعدتا به نتیحه نخواهد رسید

هیچ سارقی از خودش مدرک بجا نمیگزارد شما شکایت کنید انشاالله به کمک پلیس ثابت میشود

اولین راه اثبات جرم سرقت نیز اقرار کردن سارق به ارتکاب این جرم است . هرگاه مرتکب در دادگاه اقرار کند من مرتکب جرم سرقت شده است ، جرم ثابت می شود . البته اقرار به سرقت باید در دادگاه کیفری باشد تا در نظر گرفته شود و نه در دادسرا . اگر متهم در دادگاه تنها یک بار به جرم سرقت اقرار کند ، جرم ثابت شده است و مجازات برای او در نظر گرفته می شود .
جرم سرقت با شهادت شاهد نیز اثبات می شود . شاهد باید ناظر وقوع جرم بوده باشد و بتواند اطلاعات دقیق از لحظه وقوع جرم در اختیار قاضی قرار دهد . تعداد شاهدانی که برای اثبات جرم سرقت نیاز است دو مرد عادل است . این شاهدان باید شرایط قانونی شاهد را داشته باشند از جمله اینکه عاقل و بالغ باشند . در صورتی که شاهدان شرایط لازم برای شهادت به جرم سرقت را نداشته باشند ، اظهارات آنها شهادت محسوب نمی شود ، یعنی دادگاه اظهاراتشان را می شنود اما تحت عنوان شهادت در نظر نمی گیرد و با آن جرم ثابت نمی شود . بلکه با توجه ارزش و اهمیت آنها ، قاضی برای صدور رای نهایی در نظر می گیردشان .

سلام به نظر بعید می باشد و شکایت بی نتیجه خواهد بود