اثبات رابطه نامشروع با یک فیلم، قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۰ #05471949

با سلام
برادر من یک فیلم از همسر خود دارد که یک پسر غریبه را سوار اتومبیل خود میکنند و به مغازه پوشاکی میروند البته از مغازه پوشاکی فیلم ندارند.
آیا میتوان با این فیلم رابطه نامشروع را ثابت کرد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود صرف حضور دو نامحرم در یک مکان دال بر وجود رابطه نامشروع نیست.

با سلام
صرف تنها بودن زن و مردی در یک جا اعم از منزل یا وسیله نقلیه از مصادیق رابطه نامشروع نیست رابطه ناگشروع نیاز به حجیت وبینه دارد

به دلایل بیشتری نیاز است و فیلم یکی از موارد با دیگر موارد برای اثبات میشود

صرف وجود این مدرک دلیل اتهام رابطه نامشروع نیست.

با سلام اثبات رابطه نامشروع با این کیفیت محال است و باید دلیل محکم و قانع کننده ای داشته باشد

سلام صرف سوار شدن در ماشین غریبه ارتباط نامشروع نیست .

با سلام
سوار کردن در اتومبیل و حتی موارد بدتر از این اثبات رابطه نامشروع نیست و حتما شهود لازم مطابق با قانون برای اثبات رابطه را نیاز داره