اگر جرم اثبات شود مجازات فاعل چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۶ #05463239

اگر شخصی مرتکب آدم ربایی سپس زنای عنف شود و تنها شاهد ربوده شده باشد و وی شکایت کند.
۲-مفعول چگونه میتواند جرم را اثبات کند؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود از طریق پزشک قانونی قابل اثبات است

با سلام
در صورت اثبات امر مجازات فاعل اعدام است
اگر سریع اقدام گردد و پزشکی قانونی این امر را تشخیص دهد این جرم اثبات خواهد شد

با سلام مدت زمان گذشتن از حادثه به جهت تشخیص زانی بسیار مهم است و برای مفعول هم به جهت اثبات صحت ادعا مهم است

باشهادت شهود وگزارش پزشکی قانون

حفظ مدارک اثبات جرم و سریعا ثبت شکایت ادم ربایی و ....

سلام
متضرر از جرم باید سریعا و تا قبل از از بین رفتن دلایل و شواهد شکایت کند.