پدرم خرجی نمیده و اموالشو بنام بقیه زده چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۰۴ #05452223

سلام ممنون ک رایگان کمک میکنید
مجردم ، دختر هستم
پدرم زندست و صاحب کلی پول و ملک و ... هستش
اما تا جای ک اطلاع دارم همه رو بنام فرزندان زن اولش زده و برادرش
و الان ن خرجی میده ن هم سهمی ب من داده
زرنگی هم کرده و قبل از مرگش اومده همه اموالش زده بنام دیگران...( شاید هنوز چیزی بنامش باشه اما در جریان نیستم)
راهی نیست من حقمو بگیرم؟
مثلا نمیشه استعلام بگیرن و ببینن پدرم اموالشو بنام فرزندانش و برادرش زده و حداقل یه چوب کبریتشو بشه بدن به من ؟😔

مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتان مطرح کنید.

دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت ایشان مطرح کنید

اقدام به طرح دعوی مطالبه نفقه علیه پدرتان بکنید .
در خصوص اموال تا زمان حیات اختیار با مالک هست .

با درود متاسفانه صرفا میتوانید درخواست نفقه علیه ایشان به دادگاه محل اقامت پدرتان را بدهید

در مورد نقل و انتقال اموال پدرتان در زمان حیات شما نمیتوانید دخالتی بکنید و فقط میتوانید درخواست نفقه علیه ایشان به دادگاه محل اقامت پدرتان را بدهید

با سلام،در زمان حیات هر گونه تصرف و نقل و انتقالی میتوان نسبت به اموال خود انجام داد. این کار ایشان اخلاقی نیست اما غیر قانونی هم نیست. شما اگر شرایط مالی سختی دارید میتونید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

سلام
در خصوص اموال خیر ، نمیتوانید ایشان را الزام به انتقال اموال نمایید اما تحت شرایطی می توانید تقاضای نفقه کنید .