به من تهمت اختلاس زدن چکار کنم که این رفع بشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۹۹ #05440276

رفع تهمت اختلاس چکا کنم که این تهمت از من برداشت بشه

مشاوره حقوقی اختلاس
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در یک لایحه با ارائه مستندات از خود دفاع نمایید

بادرودوسلام شاکی باید ادعای خودرا اثبات نماید.

سلام
در صورت شکایت از خود رفع اتهام نمایید

عناصر مجرمانه اختلاس ، تبدیل متقلبانه اموال شخص دیگری توسط شخصی است که مالکیت قانونی آن مال را دارد.
اگر کسی از کارفرمای خود یا شخص دیگری که اموال یا پول را به او سپرده است، سرقت کند، به جرم اختلاس محکوم خواهد شد و در دادگاه مدنی مورد شکایت و مجازات قرار می گیرد.
اختلاس زمانی اتفاق می افتد که شخصی، پول یا دارایی کارفرما ، شریک تجاری یا شخص دیگری را که دارایی را به اختلاس کننده، سپرده و به او اعتماد کرده است، بدزدد.
درصورتی که نتواند اثبات کند بجرم افترا دهند رسیدگی خواهد شد

از خودتان دفاع کنید ، بعد از اینکه حکم برائت شما صادر شد ،علیه ایشان شکایت تهمت و افترا مطرح کنید.

اگر از شما شکایت شده است می توانید با ارائه مستندات در دادگاه صالح از خود دفاع نمایید. اگر شکایتی مطرح نشده است و کتبی یا شفاهی اتهام اختلاس به شما منتسب شده است بنا به مراتب می توانید شکایت کیفری افترا و نشر اکاذیب ( تحت شرایطی)مطرح نمایید

با سلام، برای اظهار نظر باید تمام ادله طرف مقابل و ادله ی شما بررسی شود