زوجه میتونه بعد از حکم طلاق توافقی بعد از چند سال به رای اعتراض کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۹ #05435708

سلام.
آقایی هستم که اوایل سال ۹۶ با همسر سابقم توافق کردیم و درخواست طلاق توافقی دادیم. مهریه‌اش ۱۱۴ تا سکه بود. توی درخواستمون نوشتیم که جهیزیه هم متعلق به زن هست. و از ۱۱۴ تا سکه مهریه هیچ طلبی نداره و نمیخواد نفقه هم نمیخواد فقط مبلغ ۳۰ میلیون تومان رو هر ماه ۲۰۰ هزار تومان بدون اینکه در سال های آینده درصدی بهش اضافه بشه به حسابش واریز میکنم تا ۳۰ میلیون تموم شه. یعنی ۵ سال دیگه هم همون ۲۰۰ تومن میریزم. ظرف یک هفته حکم اومد و رفتیم دفتر طلاق و تموم کردیم. الان با وجود اینکه ۲ سال و نیم از این حکم میگذره میخواستم بدونم آیا زوجه میتونه بره دادگاه و بگه که ۲۰۰ هزار تومن کمه و درخواست بده که بیشترش کنن؟ میترسم بره دادگاه اعتراض بده بگه اشتباه کردم که ۲۰۰ تومن گرفتم بدون اینکه هر سال بهش اضافه بشه و بگه لطفا مجددا رسیدگس کنید و مبلغش رو بیشتر کنید... همچین چیزی میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافق حاصله قابل تغییر نیست ...سعی کنیم بر اساس عدل و انصاف عمل کنیم

در صورتی که پرداخت ماهیانه دویست هزار تومان در رای قید شده باشد نمی تواند اقدامی دیگر انجام دهد

سلام
شما میبایست این موضوع را در قالب،گزارش اصلاحی تنظیم میکردید که در آینده مشکلی ایجاد نگردد چنانچه پرداخت ماهیانه دویست هزار تومان در رای قید شده نمی تواند اقدامی دیگر انجام دهد