طلاق چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #05424486

ایا زن میتونه بدون راضی کردن. مرد و بدون شروط دوازده گانه حاضر به ادامه زندگی نباشه

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ، زوجه جهت اخذ طلاق باید عذر موجه ای داشته باشد و موضوع را در دادگاه ثابت کند تا موفق به اخذ طلاق بدون رضایت زوج شود

باسلام واحترام برای طلاق میبایست عسروحرج خویش را اثبات یا بازوج توافق نمایید

علاوه بر عسر و حرج در صورت وجود کراهت شدید با بذل مهریه و قبول بذل زوج طلاق با نظر دادگاه امکان پذیر می باشد

با سلام
هیچ اجباری برای ادامه زندگی مشترک نیست اما طلاق را نمی توان بدون دلیل دادخواست داد حتما باید زوجه بتواند عسر و حرج خود را ثابت بنماید