وکالت فروش بعد از فوت باطل میشود و به مالک قبلی باز میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۵ #05418562

ملکی که دارای سند ثبتی نیست و سند تعاونی دارد توسط مالک سند تعاونی، به من وکالت فروش داده شد، مبلغ ابتدایی ملک توسط همسرم پرداخت شد. مبایعنامه ای امضا نشد. اما وکالتنامه به نام من تنظیم شد. اکنون بعد از گذشت هفت سال مالک فوت کرده و مبایع نامه ای هم موجود نیست. وراث هم میگویند که ملک را به همسرت فروخته ایم و حاضر نیستند به من وکالت مجدد یا مبایعه نامه یا اقرارنامه ای در مورد ملک بدهند. در این مدت من اقساط ملک را پرداخت کردم و ملک‌ را اجاره دادم و از ابتدا قرار بود تا پایان اقساط آنها ملک را از لحاظ سند تعاونی منتقل نکنند. در صورتی که من می توانستم با این وکالتنامه هم سند تعاونی را به نام خودم بزنم. حال که با همسرم به مشکل برخوردم ایشان مدعی است که ملک مال اوست و با وراث هماهنگ کرده که هیچ سندی به نام من منتقل نشود.
آیا میتوانم برای انتقال سند کاری بکنم؟ حتی وچبا وجود ادعای همسرم یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالتنامه دلیل بر مالکیت نمی باشد شما باید به استناد شهادت شهود بیع را اثبات نمایید در غیر این صورت مطالبه ثمن و... را مطرح نمایید

اثبات مالکیت و بیع شفاهی به استناد اقساط واریزی به سختی ممکن است نتیجه دهد، اما مطالبه اقساط امکان پذیر است

با سلام
چون وکالت عقد جایزی هست با فوت طرفین منفسخ می شود و شما هیچ راهی ندارید به نظر بنده اگر قبول می کنند به به نام همسرتون باشد به همون هم راضی باشید چون ممکن هست مشکل بزرگی پیش بیاد و منصزف بشوند

باسلام
اگر مبایعه نامه نداشته باشین کار یکم دشوار است