چگونه مستاجر خود را سریع بیرون کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۷۶۸ #05386236

با سلام.خانه خود را اجاره دادم و بعد از اتمام قرارداد تمدید نکردم و قیمت را اضافه نکردم تا ۴سال. از اسفند سال پیش به مستاجر خود گفتم به علت نیاز مالی آپارتمان خود را می‌خواهم بفروشم و قرار بود تا برج ۳خالی کند.الان اپارتمان مذکور را قولنامه کردم و به ان خانم گفتم تا اول شهریور یاید آنجا را خالی کند ولی ایشان میگوید تا دو ماه آتی اینکار را نمیکند الان چگونه میتوان حکم سریع برای او گرفت؟یا اینکه قانون میگوید باید دوماه صبر کرد تا او خانه پیدا کند

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. فروش باید مستند به سند رسمی باشد. درخواست تخلیه به شورا دهید ولی در صورتی که درخواست را بپذیرند همان دو ماه باید به ایشان مهلت دهید. (در شرایط کرونا)

سلام در صورت انقضا قرارداد اجاره
با طرح دادخواست دستور تخلیه در شورای حل اختلاف اقدام کنید

درود بر شما
این موضوع در حال حاضر موجب اختلاف نظر بین قضات گردیده
از یک طرف مصوبه به دلیل اینکه از جانب قوه مقننه تصویب نشده برخی از قضات را بر آن داشته که همچنان طبق قوانین موجر و مستاجر حکم صادر کنند
و برخی دیگر به دلیل شرایط خاص اقتصادی و وضعیت پیش آمده طبق مصوبه رای خود را صادر میکنند.

سلام
چنانچه قرارداد اجاره منقضی شده باشد میتوانید دادخواست دستور تخلیه را مطرح نمایید که حد اقل دو ماه زمان خواهد برد