آیا من حق طلاق دارم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۷ #05377955

با سلام وقتتون بخیر
همسر بنده به مدت ۱۱ ماه هست که بنده رو از منزل مشترکمون بیرون کرده و اجازه بازگشت به من نمیده ولی طی اظهار نامه و پیامک از من خواسته تا برگردم ولی در واقع اجازه ایی بمن نمیده در دادگاه ها هم عنوان میکنه که زوجه حاضر به بازگشت نیست برای طلاق توافقی مبلغ خیلی کمی رو پیشنهاد داده و من قبول نکردم و تو شروط عقد اومده که اگر مرد نفقه زن را به مدت ۶ ماه ندهد و خودش هم غیبش زده باشد زن حق طلاق داره ایا بمنم در دادگاه حق طلاق رو میدن؟!

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امکان وجودداردکه به دلیل نپرداختن نفقه۶ماه،رای طلاق صادر کن البته ابتدا در خصوص نفقه باید حکم دریافت کنید و زوج هم مبلغ محکوم شده را پرداخت ننمتید

با سلام
بدوا میبایست تمکین خویش را ثابت نمائید تا نفقه شامل احوالتان گردد لیکن در صورت عدم تادیه نفقه می توانید دادخواست یا شکایت ترک انفاق نمائید

با سلام ابتدا دادخواست نفقه تقدیم کنید اگر اقامه دعوا به نتیجه رسید با این حکم می توانید دادخواست طلاق مبنی بر عدم پرداخت نفقه تقدیم نمایید.موفق باشید
هدی فرخی

سلام شما باید در دادگاه یا شورا تقاضای مطالبه نفقه را بدهید دادگاه بعداز احراز ادعای شما شوهرتان را محکوم خواهد کرد بعد از صدور محکومیت وی به نظر بنده با صدور حکم بدوی (وبظربعضی از حقوقدانان باصدو حکم بدوی و تجدیدنظر ویا بعداز قطعیت حکم صادره ) میتوانید به دادگاه مراجعه و دادگاه باصدورحکم‌ژطلاق شوهرتان را مجبور به طلاق می نماید ودادکاه هم با ملاحظه ی حکم نفقه شمارا بدلیل عسروحرج ناشی از ترک انفاق یکطرفه طلاق خواهد داد

با سلام..

در خصوص موضوع مطروحه البته با تکیه بر اظهارات شما.. بنظر می رسد که همسرتان قصد زرنگی داشته و سعی نموده با ارسال اظهارنامه الزام تمکین، شمارو ناشزه قلمداد، تا نفقه ای در اینخصوص پرداخت ننماید و از زیر بار اتهام مجازات ترک انفاق هم رهایی یابد که ظاهرا در این امر، موفق هم بوده است..

بهترین راهکار اینست که یا مراجعه به محل سکونتتان، اگر همسرتان شمارو بخانه راه ندادند فورا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا در محل حاضر و صورتجلسه ای در اینخصوص در حضور شهود تنظیم نمایند که لااقل با این صورتجلسه و شهادت شهود و تحقیقات محلی بتوانید مراتب عسر و حرج خود را دادگاه ثابت و تقاضای طلاق نمائید..

موفق باشید..

باسلام
زوجه زمانی میتواند درخواست طلاق نماید که یا طبق شروط ۱۲ گانه طبق سند نکاحیه باشد یا اینکه شش ماه متوالی زوج نفقه برای زوجه پرداخت نکند و نیز در صورت اثبات عسر و حرج از سوی زوجه در دادگاه.

در صورت عدم پرداخت نفقه و عدم راه دادن به منزل و با اثبات این امر میتوانید با انقضای ۶ ماه (از تاریخ اجراییه پرونده نفقه) اقدام به طرح دعوای طلاق کنید.