بابت چک برگشتی؛ چگونه سریعتر به نتیجه میرسیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #05374709

با سلام. ما از دو سال پیش درگیر پرونده یک چک بی محل به مبلغ ۱۵ میلیون هستیم. الان که رای دادگاه اومده با هزینه وکیل و غیره ۲۷ میلیون شده. ایشون تمام خودروها و حسابهای بانکیشون توقیف شده است. یک زمین و یک آپارتمان و دو تا ماشین و یک موتور سیکلت دارند در کل. دادگاه از ما خواسته یکی از این اموال و انتخاب و درخواست توقیف بدهیم. خواستم بپرسم کدومو انتخاب کنیم امکان رسیدن به پولمون سریعتر میشه؟ و اینکه روند کلی توقیف چیه؟ آیا اموالشون فروخته میشه؟
ممنون از سایت خوبتون و پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر حساب بانکی ایشون رو مسدود کردین و در صورت داشتن موجودی این بهترین و سریعترین راه برای رسیدن به پول هستش در غی این صورت بابت آپارتمان اگر جز مستثنیات دین نباشد اقدام کنید، و اما در صورتی که نمیتوانید آپارتمان را بعلت رهنوبودن یا مستثنیات بودن توقیف و مزایده کنید می توانید نسبت به خودروی ایشان اقدام کنید، البته در مورد خودرو باید حتما بعد از تو قیف سندی، نسبت به توقیف فیزیکی خودرو اقدام کنید

با سلام
زمین و یک خودرو را جهت فروش معرفی و در صورت عدم اعتراض توسط اشخاص ثالث کارشناس جهت ارزیابی تعیین و به مزایده گذاشته میشود