من میتوانم قبل از۲۰ روز مهلت اعتراض درخواست کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۴ #05348050

با سلام ودرود
ضمن تشکر وقدردانی از شما اساتید محترم بنده یک سوال داشتم که اگر لطف کرده واینجانب راراهنماایی بفرمایید ممنون میشوم،به عرضتان میرسانم که بنده در پرونده ای که در شورای حل اختلاف به عنوان خوانده بودم محکوم به پرداخت ۸ ماه از اقساط یک دستگاه موتورسیکلت شده ام که جمعا به مبلغ ۱۹ملیون ونیم یعنی ماهی ۲ونیم میلیون که باتوجه به قراردادی که بافروشنده داشتم که اگر ینده ۲ماه پشت سرهم پرداخت نکنم طلای که نزد وی جهت ضمانت بوده را بفروشد پول خود را برداشته و مابقی را به من بدهد و از آنجا که موتور سیکلت فوق همان ماه اول دچار تصادف شد و فرزندم از ناحیه پا و کمر دچار آسیب شد نتوانست افساطش را پرداخت کند که من به وی اعلام کردم مشکل دارم وی با فروش طلا حق خود را ور دارد درهمان ماه دوم اما ازآنجا که وی مبلغی که بابت موتور حساب کرده بودبه ۳۶ ملیون میرسید وبا کارشناسی که از اتحادیه خودشان کردم اعلام حدودا ۲۶ملیون دران تاریخ را کردند وچون وی دید که اگر بخواهد نقد حساب کند دیگر نمیتواد آن مبلغ دلخواهش را بگیرد پس هربار به بهانه ای موضوع را کش داد واکنون هم که حدودا ۱۰ ماه میشود اما طوری جمع بندی کرده پرونده به شورا برود بالای ۲۰ ملیون نشود اکنون من که محکوم شدم و قبول دارم ومیگویم طلای مرا بیاوردیا خودش بفروشد تکلیف من چگونه است آیا من میتوانم قبل از۲۰ روز مهلت اعتراض درخواست کنم طلای مرا بیاورد و اعتراض بزنم آیا حق اینکه اقساطم بخواهم یکجا تسویه کنم دارم و پرونده اکنون که بالای ۲۰ملیون میشود باز در شورا رسیدگی میشود کلا برای رسیدن به طلای که رسید بابت آن داده و در قرارداد هم قید شده چه باید بکنم میدانم که درصورت پرداخت برای بازپس گیری طلایم دچار مشکل خواهم شد آیا میتوانم پول را به دادگاه بسپارم که طلاها را بیاورد شک ندارم باوکیلی که گرفته قصد دارد برای پس دادن طلا ها مرا اذیت کند باتشکر وببخشید سرتان درداوردم
ل

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست استرداد طلاها تقدیم نمایید

بعد از پرداخت می توانید دادخواست استرداد طلاجات ارائه دهید

بادرودوسلام دادخواست استردادطلاهارا تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

بااحترام
استرداد و یا تهاتر توافق شود

با درود
میتوانید دادخواست در خصوص استرداد طلا ارائه نموده و در نهایه تقاضای تهاتر نمایید

بعد پرداخت اقساط می توانید برای استرداد طلاها اقدام نمایید.

سلام
قسط بندی مانع پرداخت یکجای شما نیست.
بعد از پرپاخت می توانید دادخواست استرداد طلا ارائه دهید.