چرا اینقدر زمان رسیدگی پروندمون در دیوان طولانی شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۳ #05338965

با سلام و احترام
بنده به همراه ۹ نفر دیگه تو خرداد ماه سال ۹۳ در آزمون استخدامی ( قرارداد معین ) دانشگاه سمنان که با درج آگهی در روزنامه و همراه با مجوز هیات امناء بود شرکت کردیم که بعد از قبولی سه برابر ظرفیت و طی کردن گزینش و مصاحبه، لیست نهایی قبول شدگان اعلام شد که اسم بنده هم جزو این لیست بود ولی متاسفانه تا به الان جذب نشدیم. علت رو پیگیری می کنیم میگن بعد آزمونتون بخشنامه اومده که حدکثر ده درصد پست های مصوب می تونه تو قالب قراردادی جذب بشه که از سقف مجاز زده بالا و شناسه جذب به ما نمیدن، تیر ماه سال ۹۷ به دیوان طی تنظیم دادخواست شکایت کردیم که علی رغم اینکه وقت نظارت ۲۲ تیر ۹۸ بوده و بیش از یکسال از زمان تنظیم دادخواست ما گذشته هنوز رای صادر نشده.
آیا می تونیم به حقمون برسیم و چه طور؟
چرا اینقدر زمان رسیدگی پروندمون تو دیوان طولانی شده؟
علی رغم اینکه تمامی پاسخ استعلامای دیوان از دانشگاه، وزارت علوم و سازمان اداری استخدامی بیش از ۱۰ ماهه که اومده ولی کاری نمیکنن.
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل طولانی شدن روند پرونده شما تعدد پرونده ها در دیوان است بعتر است حضوری هم پیگیری نمایید .

رسیدگی دردیوان عدالت اداری زمان بر و طولانی است لذا جای نگرانی نیست

متاسفانه رسیدگی در دیوان زمانبر می باشد واصولا اگر دعوی شما میخواست رد بشه ظرف ۲ماه نتیجه رو اعلام میکردند وبا توجه به طولانی شدن مدت میتوانید مطمئن باشید که پرونده شما بطور دقیق درحال بررسی است.درضمن فقط استعلام های دانشگاه و ... نیست بلکه از وزارت خانه ها وسایر نهادها نیز استعلام انجام میشه و پس از تبادل لوایح رای صادر میگردد

در دیوان به علت کثرت پرونده رسیدگی بسیار کند است بهتر است حضوری پیگیری کنید