چه طور می توانیم ملک ورثه ای که نیاز به پایان کار و به صورت قولنامه عادی تنظیم شده است بین وراث تقسیم کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۱ #05311830

سلام علیکم خسته نباشید
پدر اینجانب حدود ۳ سال پیش به رحمت خدا رفته است ایشان یک قطعه زمین با متراژ ۲۰۰ متر مربع در منطقه تهرانپارس داشته که در آن سه طبقه منزل مسکونی ساخته بود که بعد از فوت ایشان ۵ دانگ آن به من و برادرم رسیده و ۱ دانگ آن به چهار خواهر برای پرداخت سهم خواهرها بعلت مواردی که خدمتتان عرض می کنم با مشکل روبرو شدیم چون خواهران از بنگاههای محل قیمت خانه را پرسیده اند بدون اینکه شرایط ملک را بگویند و آنها قیمت حدود متری ۳۰۰۰۰۰۰۰ اعلام نموده اند و خواهران بابت یگ دانگ با توجه به این قیمت از ما درخواست مبلغ نموده اند ولی ملک مذکور داری مشکلات زیر می باشد.۱- ملک مذکور فاقد سند مالیکت به نام پدرم می باشد که برای دریافت سند نیاز است مبلغی که معلوم نیست چقدر است که به گفته بعضی از بنگاهها حدود نصف قیمت زمین باید به بنیاد مسکن بدهیم چون خانه از طریق زمین شهری و بنیاد مسکن در سال ۱۳۶۲ به یک رزمنده واگذار شده و پدرم طی یک قولنامه غیر رسمی از او خریداری نموده و از فروشنده وکالات بلاعزل و تام گرفته که پس از فوت پدرم آن وکالت نیز باطل شده ۲- یک طبقه ملک مذکور ( پارکینگ) مسکونی شده که باید مشکلش با شهرداری حل شود ۳- ملک مذکور فاقد پایان کار از شهرداری می باشد۴- در خصوص پیگیری به منظور اخذ سند نیاز به پایان کار و اخذ وکالت از فروشنده اول و یا وراث آن می باشد که با توجه به اینکه فروشنده ظاهرا فوت شده و دسترسی به وراث او هم ممکن نیست چون ملک تقریبا ۳۵ سال پیش خریداری شده در کل تمام مدارک ما از ملک مذکور عبارت است از ۱- قرارداد واگذاری از بنیاد مسکن به فرد اول ( فروشنده ملک) ۲- جواز ساخت به نام فروشنده ملک ۳- قولنامه غیر رسمی بین پدر مرحومم و فروشنده ملک ۴ - وکالت نامه پدرم از فروشنده که ظاهرا آن هم بعلت فوت پدرم باطل شده لطفا راهنمایی بفرمائید چگونه میشود در وهله اول این ملک را با این همه مشکلات قیمت گذاری نمود تا سهم خواهران مشخص و پرداخت شود و برای اخذ سند چه مراحلی باید طی شود .
متشکرم

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به تقدیم دادخواست فروش ملک مشاع غیر قابل افراز کنید دادگاه کارشناسی می کند همان مبنای مزایده قرار خواهد گرفت

براساس تقسیم ارث وقیمتی که کارشناس تعیین می کند.

براساس تقسیم ارث وقیمتی که کارشناس تعیین می کند