آیا ایشان می‌توانند تا بررسی لغو حضانت، حضانت موقت فرزند را بگیرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۲۳ #05298168

با سلام
خانمی هستم که چند ماه قبل حضانت پسر چهار ساله خودم رو از دادگاه گرفتم، همسرم درخواست حضانت موقت و لغو حضانت داده،
آیا ایشان می‌توانند تا بررسی لغو حضانت، حضانت موقت بگیرن؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تخیرچنین موردی قابل تصور نیست حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر می باشد .

طبق قانون تا ۷سالگی حضانت به مادر واگذار گردیده لذا چنانچه عدم صلاحیت نگهداری فرزندتان ازسوی پدرش اثبات گردد دستور موقت لغو گردیده و پدرش صالح به نگهداری خواهد گردید

سلام
حضانت طفل تا ۷ سال با مادر است مگر در دادگاه ثابت شود مآثر صلاحیت حضانت طفل را ندارد

باسلام
دلیل لغو حضانت را عنوان نکردید ولی در هر صورت با داشتن دلایل کافی و قانونی میتواند در این خصوص دادخواست دستور موقت را به دادگاه ارائه دهند و قبول کردن یا رد آن بستگی به نظر مقام محترم قضایی دارد

دلایل لغو حضانت را عنوان نکردید

سلام
خیر چنین چیزی ممکن نیست مگر انکه قاضی رسیدگی کننده وجود طفل نزد شما را به صلاح و غبطه فل نداند