آیا حرف اداره ثبت مورد تایید است که مورد بازداشتی را نمی شود کارشناسی و مزایده داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۷ #05292462

با سلام
من مهریه ام را از اداره ثبت اجرا گذاشتم ، پدر شوهرم فوت شده و سهم الارث شوهرم رو که یک قطعه زمین می باشد بازداشت کردم ، زمین بازداشت شده سند ندارد و جز املاک جاری است ، با توجه به تقسیم نامه ای که پدر شوهرم با برادرش نوشته و به ثبت ارائه داده، از طریق همون تقسیم نامه بازداشت سهم الارث شوهرم اتفاق افتاده .( در تقسیم نامه ملک بازداشت شده به نام پدر شوهرم است )
من از اداره ثبت بابت بازداشتی که کردم درخواست مزایده و کارشناسی دادم و اداره ثبت میگه چون جز املاک جاری و سند صادر نشده نمیشه مزایده و کارشناسی داد باید از دادگاه اقدام کنید
سوال من از وکلای محترم اینه که آیا حرف اداره ثبت مورد تایید است که مورد بازداشتی را نمی شود کارشناسی و مزایده داد یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در اداره ثبت املاکی که دارای پلاک ثبتی هستند مزایده می شوند به املاک فاقد سابقه ثبتی در دادگاه رسیدگی می شود

سلام .در اجدای ثبت اسناد اموالی که دارای سند رسمی ست توقیف و به مزایده گذاشته میشود .پرونده را از اجرای ثبت مختومه کنید و از طریق دادگاه اقدام نمایید

درود بر شما
در خصوص املاکی که در دفتر اسناد رسمی ثبت نشده اند از طریق اجرائیات ثبت امکان مزایده آن از این طریق ممکن نیست لذا مستلزم طرح دعوا از طریق دادگاه اقدام فرمایید

با سلام از طریق دادگاه اقدام نمایید

در این خصوص دادگاه باید تعیین تکلیف کند

با سلام . بله در این مورد دادگاه تصمیم خواهد گرفت.