آیا بنده میتوانم همان مبلغ را واریز کرده و ملک را تصرف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #05289619

باسلام
قطعه زمین ۸۰۰ متری حدود ۵ سال قبل را مبایعه نامه تنظیم شد که کلیه چک‌ها نزد مشاور املاک باقی ماند تا استعلام از منابع طبیعی گرفته شود پس از بازدید اداره مربوطه مشخص شد ۷۰۰ متر زمین منابع ملی است و فقط ۱۰۰ متر آن ملک شخصی می باشد که قرار شد فروشندگان پیگیر حل مشکل باشند و نه فسخ قرارداد نوشته شد و نه چک‌ها و مبالغ قرارداد پرداخت شد ضمنا قیمت آن زمین الان چند برابرش ه است
سوال بنده این است ۱_آیا بنده میتوانم همان مبلغ را واریز کرده و ملک را تصرف کنم یا دوباره بایستی به توافق جدید برسیم
با توجه به اینکه طبق قانون مدنی در اینجا مشتری حق فسخ دارد یا گرفتن ارش رو دارد
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر بیع بین شما قطعی واقع شده باشند به همان مبلغ که بین شما توافق شده بدهکار هستید ولی اگر قطعی نشده باشد اصلا اعتبار ندارد
این که شما گفته اید قرارداد در بنگاه مانده تا بروید از منابع طبیعی موضوع را سوال کنید ظاهرا قرینه بر این است که بیع بین شما قطعی نبوده است مذاکرات مقدماتی داشته اید

"با سلام"
میبایست مبایعه نامه ارزیابی گردد

سلام وقت بخیر. بستگی دارد میتواند قرارداد فسخ شود و اینکه اگر به توافق جدید برسید بهتر است

دوست عزیز باسلام و احترام
در این خصوص نیاز به بررسی مفاد مبایعه نامه و اطلاعات توافقات شفاهی ثبت شما می باشد.
ایام به کام