از شخصی چک بلامحل دارم پنج ماه پیش شکایت کردم ولی هنوز هیچ پیگیری از سمت دادگاه انجام نشده چه کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۶۹۵ #05282421

چک بلامحلی از شخصی گرفتم و در همان موعد مقرر چک را برگشت زدم و شکایت کردم،همه مدارک محکمه پسند را تحویل قاضی دادم الان پنج ماه از جلسه دادگاهی که طرف مقابل در اون جلسه حاضر نشد میگذره ولی هیچگونه اقدامی یا پیامی برای من از سمت دادگاه نیومده،مگه چقد زمان میبره؟!

مشاوره حقوقی چک
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میتوانید به دفتر شعبه مراجعه نمایید و به صورت حضوری پیگیری کنید .

سلام بارها گفته شده مدت رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست

با سلام
مدت زمان دادرسی قابل پیش بینی نیست
ولی می توانید از سایت adliran.ir قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی، کارهای دفتری پرونده را پیگیری نمایید

باسلام

رسیدگی به این نوع دعاوی کمی زمانبر میباشد.

با درود
دادگاه مکلف است ظرف یک هفته پس از خاتمه جلسه رسیدگی رای خود را صادر نماید،در سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی (روند کار پرونده)بررسی نمایید حکم صادر شده یا پرونده مقید به وقت نظارت است

می توانید حضورا پیگیری فرمائید

باسلام
به نظر می رسد که پرونده در این مدت در دادگاه معطل نمی ماند لازم است از شعبه مربوطه پیگیری گردد