چطور خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۲ #05278753

با سلام
ساختمان نزدیک منزل ما عملیات بتن ریزی دارند ماشین ما نزدیک اونجا پارک بوده و بتن ریزه ریخته رو ماشین چطور میتونم خسارت بگیرم و شکایت کنم؟ گزارش پلیس رو هم گرفتم باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانید ابتدائا تامین دلیل نمایید سپس مبادرت به مطالبه خسارت نمایید.

بادرودوسلام بدوا تامین دلیل نمایید.

باسلام ابتدا تامین دلیل وسپس اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارت نمایید.

درخواست تامین دلیل جهت برآورد خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

با درود
ابتدا درخواست تامین دلیل دهید( با جلب نظر کارشناس) سپس دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت ارائه نمایید.

سلام
ابتدا مراتب را تامین دلیل نمایید و متعاقبا اقدام به اقامه دعوا کنید
لازم به توضیح است که باید اثبات کنید پیمانکار مقررات ایمنی را در حین عملیات ساخت و ساز رعایت نکرده است و خودرو شما نیز در محل ایمن پارک بوده است

بادرود /ابتدا تامین دلیل کنید وبعد دادخواست به طرفیت سازننده بدهید