من از کجا میتونم برم برای پول های بانک اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۳ #05272679

با عرض سلام خدمت شما پدر من حدود ده ماهه فوت کرده و مغازه و حساب بانکی ماشین موتور داره برادرام حدود ۵ ماهه رفتن اقدام کردن برای پرداخت مالیات بر ارث ولی هر دفه من ازشون میپرسم که چیشد میگن هنوز مونده من ازشون در مورده پولهای داخل بانک پدرم پرسیدم میگن که باید با پول بانک پول مالیات بر ارث و بدیم و تو نباید دست بزنی و اصلا خود دولت اجازه نمیده

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا مالیات بر ارث پرداخت شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبدوا باید مالیات بر ارث پرداخت شود

سلام ابتدا مالیات بر ارث را باید پرداخت نماببد

درود
ابتدا باید مالیات بر ارث پرداخت شود.

با سلام
تا هنگامی که مفضا حساب مالیات بر ارث را اخذ نکنید حق هیچگونه فروش املاک و همچنین برداشت از حساب های متوفی را ندارید.

با سلام، به شما درست گفتن چون مالیات پرداخت نشده است

بنام خدا،تا موقعی که مفاصاحساب مالیات بر ارث از اداره دارایی دریافت نشود برداشت از حسابها یا فروش اموال ممکن نیست.