فردی که پول به حسابش رفته پاسخگو نیست؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۰ #05268118

با سلام در فروردین ۹۹ به منظور نقد کردن درآمد ارزی فردی که کمک کرده بود در ترکیه حساب باز کنم شخصی را معرفی کرد و من از حساب خودم در ترکیه ۱۹۰۰ یورو برایش (فرد معرفی شده) پول حواله کردم تا معادل ریالی آن را به حسابم در ایران واریز کنند. (رسید حواله موجود است) اما پس از گذشت چند روز و عدم واریز ریال ادعا کردند که چون مستقیما از حساب یورویی حواله شده (قبلش باید به لیر تبدیل میشد اما نشده) بانک تراکنش را مسدود کرده و نیاز به اسناد مثبته برای رفع انسداد پول هست. (البته من رسید انسداد حساب را ندیدم و نمیدانم واقعا تراکنش مسدود شده یا نه) . به علت کرونا امکان مراجعه حضوری به شعبه بانک در ترکیه تا کنون میسر نشده است چون بانک در پیگیری من پاسخ داد که باید به شعبه مراجعه کنم! طی تماس با بانک نیز نهایتا گفتند امکان عودت تراکنش را ندارند و باید پیگیری قضایی کنم. الان فرد معرفی کننده پاسخگو نیست. فردی که پول به حسابش رفته پاسخگو نیست. من مانده ام و ۱۹۰۰ یورو از دست رفته. چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فرد رابط یا خود گیرنده ایرانی باشد امکان شکایت تحصیل مال نامشروع هست منتها باید رای صادر و قطعی شود تا از طریق درخواست دادستانی کل کشور و هماهنگی وزارت خارجه استرداد مجرمین ممکن گردد.

با درود
اگر مبلغ به حساب شخص در ترکیه واریز شده، فرد دریافت کننده در مقابل شما مسئول است طبق قانون ترکیه. اگر به حساب او در ایران واریز شده،‌‌می توانید از طریق وکیل اقدام نمایید

درود برشما
اگر از ایشان در دادگاههای ایران شکایت نمایید صرفا در صورتی که در ایران یافت شوند محاکمه خواهند شد .

با سلام
چاره ای به جز شکایت علیه ایشان در ایران ندارید .
در صورتی که در ایران یافت شود در دادگاه ایران محاکمه خواهد شد.

شما ناچار هستید طرح شکایت کنید اگر روزی در ایران یافت شد وجه واریزی خود را مطالبه کنید

شما فعلا چاره ای بجز شکایت علیه ایشان در ایران ندارید لذا شکایت خود را مطرح نمایید در صورتی که در ایران یافت شود در دادگاه ایران محاکمه خواهد شد

درود بر شما، به زعم بنده بایستی بدوا تکلیف انسداد یا عدم انسداد حساب از بانک ترکیه پیگیری شود، سپس با توجه به قوانین ترکیه علیه ایشان اقدام کنید، چرا که اقدام در دادگاه ایران، زمانی میسر است که ایشان در ایران باشند تا در دادگاه رسیدگی شود.