چگونه می توانم بابت تهدید و زورگیری از کسی شکایت کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #05265639

سلام من بهمن ماه ب خاطر دکتر رفتن پدرم رفتیم کرج و راننده اتوبوس شخص جوان بودن و خیلی نگام میکردن و با نزدیک شدن ب پدرم مشخصات مارو از پدرم گرفتن فامیل و شغل پدرم بعد از چند هفته از طریق انیستا گرام بهم پیام دادن و من شناختم و ی مدت اونجا حرف زدیم و شمارمو ازم‌خواست بخاطر اشنایی بیشتر ب گفته خودشون واسه امر خیر و‌من از سر سادگی و نادانی قبول کردم و بهش شمارمو دادم و باش حرف زدم و اعتماد کردم و امار خانوادم شماره پدر و محل کار و ادرس خونمون رو از طریق کار بابام پیدا کرده بود چون هم ترمینال کار میکنن هم شرکت و اعتمادی ک کردم بهش عکس دادم و ازم خواستن ک برم باشون بیرون ولی من نمیتونم هر وقت بخوام برم و نمیتونستم باش برم میترسیدم تا این ک شروع کرد ب توهین و تهدید کردن من ک ب پدرم اطلاع میده من ترسیدم ولی ب رو خودم نیوردم تا این ک بیرون کار داشتم و از خونه زدم بیرون ایشون از دور منو دیدن چطور نمیدونم جلو ماشینی ک سوار بودم گرفتن و منو پیاده کردن با کتک ک هیچکی کمکم نکرد و با کتک سوار ماشین کرد و درارو قفل کرد برد خونش اونجا خواست دست بزنه بهم ولی با جیغایی ک زدم همسایشون اومد و گفت بهشون خانوممه ولی شالمو در اورد و مانتوم ب زورگیری و ازم عکس گرفت و منو سوار کردو رسوند خونمون و‌تهدید ک دفعه بعد بهت رحم‌نمیکنم من میخوام شکایت کنم ولی میترسم که خانوادم بفهمن برام شر بشه چکار باید بکنم خواهش میکنم کمک کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با موضوع آدم ربایی و تهدید و ایراد ضرب و جرح از ایشان می توانید شکایت کنید . البته برای اثبات ادعا باید دلایل یا لااقل قرائن قوی ارائه نمایید . مثلا آدرس و مشخصات خانه و ماشین . حتما هم وکیل انتخاب کنید .