دخالت ‌دیگران ‌در زندگی ‌مشترک چگونه قانونا مورد برخورد قرار گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #05264632

باسلام
‌‌‌من ‌با خانمم‌ مشکل‌ پیدا کردم ‌خانمم ‌به ‌خواهرش‌ زنگ‌ زد خواهرش‌ با مراجعت‌ بمنزل‌ بنده‌ خانم ‌ و دو تا بچه‌ منو برداشته‌ برده خونه ‌خودشون ‌که ‌مادرشون‌ همونجا بظاهر مستاجر میباشد‌ من که ‌بدنبال‌ خانمم ‌رفتم‌ میگن ‌خونه ‌مامانم ‌ و مادر خانم ‌۸۵ سال‌ سن ‌دارد بنده‌ که ‌در اونجا با دخالت ‌خواهر و باجناقم ‌و برادر خانم ‌روبرو شدم‌ باجناقم‌ ‌برگشته ‌پیش‌ برادر خانمم ‌میگه ‌گذشته ‌کسی‌ رو نباید زیرو رو کرد‌ هر باغچه‌ای ‌که ‌بیل ‌بزنی ‌یدونه ‌کرم... از این ‌حرفها.. درحالی‌ که ‌اصلا بحث‌ این ‌نبود خلاصه‌ وقتی‌ دیدن ‌نمیتونن‌ از طریق ‌دخترم‌ وارد شدن‌ و بچمو گریه ‌انداخته ‌بودن‌ منم ‌با دیدن دخترم ‌کوتاه ‌اومدم‌ گفتم‌ هرچی ‌شما میگید بازم ‌باجناقم ‌بمن ‌میگه ‌ارزشش و نداشت ‌خانمم ‌معذرت ‌خواهی ‌نمیکردی ‌توهین ‌میکرد بنوعی‌ تنها شاهد من ‌دختر ۷ ساله‌ام ‌بود خانم‌ که ‌بخونه ‌اومد بهش‌ گفتم ‌چرا با جناقم‌ با من، رفتار کرد یچیزی ‌بهش‌ بگو میگه‌ خودم ‌گفته‌ بودم ‌بهشون. ‌خلاصه‌ کلا زندگیمو خراب‌ کردن ‌داره ‌کارمون ‌بطلاق ‌کشیده ‌میشه ‌ و همچنین ‌کارت ‌مادر زنم ‌دست‌ خانم‌ منه‌ ‌که ‌حقوق ‌پدرش ‌ریخته ‌میشه ‌چقدر من ‌گفتم‌ که ‌کارت ‌بده ‌به ‌مامان ‌قبول ‌نمیکنه ‌چطوری‌ میتونم ‌شکایت‌ کنم ‌یا شکایت ‌بی‌فایده ‌هستش‌ پسرمم‌ بدون‌اجازه ‌من‌ خونه ‌خواهرش ‌ختنه ‌کرد یعنی ‌گوش‌ نمیکنه ‌بحرفم، بحرف‌ خواهرش‌ گوش ‌میکنه
‌لطفاراهنمایی‌لازم‌بکنیدباتشکر------------

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عنوان مجرمانه ای در این موارد وجود ندارد می‌توانید
ساده تر ین راه برای کم کردن میزان دخالتها تنظیم روابط به اندازه معقول است
و آموزش‌های لازم را کسب کنید.
اگر زوجین با هم ارتباط صمیمانه بیشتری داشته باشند افراد دیگر کمتر می‌توانند بین آنها نفوذ کنند.

با سلام
عنوانی اتهامی تحت عنوان دخالت در زندگی وجود ندارد لذا قابل پیگیری و تعقیب نمی باشد

دخالت خانواده و دیگران در زندگی فاقد عنوان اتهامی بوده و امکان شکایت وجود ندارد .

با سلام .شما میتونید دعوی الزام به تمکین علیه همسرتون مطرح کنید .و برای فرزند مشترک هم البته بسته به سن ایشون دعوی حضانت یا سلب حضانت مطرح نمود

این مسایل در حوزه امور خقوقی نمی باشد مگر اینکه کار به عدم تمکین و یا سوء معاشرت برسد و یا دلیلی بر رفتار نامتناسب خانواده همسر داشته باشید تا مانع از رفت و آمد گردید.