من چگونه به حقم که ماشین هست برسم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۶ #05260861

سلام خسته نباشید من بابت بدهی همسرم به طلبکار ۴ فقره سفته داده بودم بعد از شکایت طلبکار از همسرم بدهی پس از اعسار پرداخت شد ولی طلبکار سفته ها رو اجرا گذاشته و ماشین رو توقیف کرد که با بردن شاهد که این سفته ها بابت ضمانت بدهی همسرم بود رای به نفع ما صادر شد ولی در تجدید نظر حکم عوض شد لطفا راهنمایی کنید من چگونه به حقم که ماشین هست برسم ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی سفته
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

باسلام
رای تجدید نظر قطعی میباشد
مگر دلایل جدیدی جهت اعاده دادرسی ارائه دهید

با سلام و ارادت اولا شما با ارایه رسیدهای پرداختی و احضار شاهد به دادگاه می توانید ایشان ملزم به پرداخت فیش های واریزی کنید که اگر ایشان دلیل را گرفتن پول را سفته ها بگوینذد که مسیله روشن می شود ...البته موضوع یه مقدار هم گنگ نوشته شده و مدارکی که موجب شده نظر دادگاه برگردد چه بوده و آیا شما پس از واریز رسید نگرفته اید و مورد دیگر اینکه در مبایعه نامه شماره و مقدار سفته ها ثبت نشده ....

به رای دادگاه تجدید نظر با توجه به قطعی بودن نمیتوان اعتراض نمود مگر اینکه شرایط اعاده دادرسی فراهم باشد

اگر حکم تجدیدنظر صادر شده ،باید احکام بدوی و تجدیدنظر روئیت شود

با سلام جهت پاسخ دقیق تر ابتدا باید تمامی مدارک شما بررسی شود.