آیا فیلم گرفتن از دایرکت و پیام های بین من و اون میتونه اثبات کنه داره دروغ میگه و قانون قبول میکنه فیلم رو به عنوان مدرک؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۷۳ #05253851

سلام،
من یه پیج انگیزشی داخل اینستاگرام دارم حدود ۳۰۰k فالوور دارم میخواستم بدونم اگه کسی بهم دایرکت بده برای تبلیغ مغازه کفش فروشیش و هزینه تبلیغ مغازش در پیجم رو بهش بگم وبگم مبلغ ....به کارتم واریز کن بابت تبلیغ مغازت و فیش واریزی رو برام ارسال کن تا با پیامک بانکی مطابقت بدم اگه درست بود تبلیغ مغازه کفش فروشیت رو پست یا استوری میکنم اما این شخص بعد از واریز مبلغ به کارتم وارسال فیش واریزی برام توی دایرکت اینستاگرام و پست واستوری کردن تبلیغ مغازش داخل پیج اینستاگرامم بعد از چند روز کل پیام ها و رسید پرداختی که برام فرستاده بود داخل دایرکت رو حذف کرده و رفته شکایت کرده و گفته کلاهمو برداشته این شخص ( یعنی من ) و پولی که به کارت این شخص واریز کردم برای خرید مهره مار بوده و هیچی برام نفرستاده من چطوری ثابت کنم که داره دروغ میگه و پولی که برام کارت به کارت کرده برای تبلیغ مغازه کفش فروشیش در پیج انگیزشیم بوده چون دایرکتش برای منم حذف شده باید چیکار کنم ؟مچکرم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحت فیلم و عکس باید توسط پلیس فتا تایید شود با استناد به آن از خود دفاع کنید

مدرک خیر اما به عنوان اماره میتونید ازش استفاده کنید

فیلم به عنوان اماره برای قاضی مورد قبول خواهد بود نه به عنوان دلیل

بله فیلم و عکس به عنو‌ان اماره در دادگاه قابل استناد می باشد.

درود
فیلم وعکس بعنوان اماره قضای میتواند کمک کننده باشد

سلام زمان واریزی پول و زمان تبلیغ پیامهای رد وبدل شده واسکرین پیام پخش شده و....جهت استناد و دفاع مطرح نمایید موفق باشید

اگر صحت فیلمها را پلیس فتا تائید نماید می تواند در پرونده موثر باشد