از کجا میتونم پیگیر باشم ببینم امضا شده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۱ #05253482

سلام یه مغازه دارم مستاجر الان سه ماهه از اجاره نامشم گذشته و بلند نمیشه اجاره نامه هم قانویه دو تا شاهدم امضا کردن به شورای حل اختلاف هم شکایت کردم و پولم ریختم تو حساب دادگستری حقوقی قبضشم بردم شورا و قبولم کردن گفتن قاضی باید امضا کنه الان حدود ۷ روزه گذشته ولی خبری از اون امضا نشده میخاستم ببینم چقدر زمان میبره و یا از کجا میتونم پیگیر باشم ببینم امضا شده یا نه
ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از همان شورای حل اختلاف. معمولا نباید زیاد طول بکشه

با سلام
متاسفانه برخی شعب شورای حل اختلاف روند کندی دارند.
لذا به شعبه مربوطه مراجعه کنید و حضورا پیگیر پرونده خود شوید تا انشالله سریع تر به سرانجام برسد

با سلام
به دلیل دستور ستاد کرونا چون دستور تخلیه صرفا در مواقع بسیار ضروری صادر میشود لذا تا خود شما حضوری جهت این امر اقدام نفرمایید شاید باز صدور دستور به تعویق افتد .

با سلام ظرف یک هفته میبایست انشا رای نمایند و ب امضای قاضی برسد در صورت گذشت زمان از طریق شعبه صادر کننده رای پیگیر باشید

زمان قابل پیش‌بینی نیست از طریق خود شورا پیگیری کنید

با سلام
از طریق شورا پیگیری موضوع باشید .

با سلام باید از همان شورای حل اختلاف پیگیر باشد اگر تا یک هفته ی دیگر خبری نشد حتما به شورا مراجعه کنید