عده در طلاق بائن چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۱ #05227747

سلام، وقت بخیر، من دو سال و نیم از شوهرم جدا زندگی کردم و هیچ رابطه ای با هم نداشتیم، من بعد از دو سال و نیم طلاق بائن گرفتم، میخواسم بدونم منم باید عده نگه دارم؟!
با وجودی که آزمایش بارداری هم دادم و تحویل دادگاه دادم و دو سال و نیم جدا زندگی کردیم
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به مدتی که جدا از یکدیگر زندگی نموده اید بنظر نیازی به گذراندن عده نمیباشد.

ماده ۱۱۵۵ قانون مدنی

زنی که بین او و شوهر خود نزدیکی واقع نشده و همچنین زن یائسه نه عده طلاق دارد و نه عده فسخ نکاح ولی عده وفات در هر دو ‌مورد باید رعایت شود.

با سلام
بله
بعد از جاری شدن صیغه طلاق باید به مدت سه طهر عده نگه دارید. سه طهر به معنی سه بار پاک شدن از عادت زنانگی است. اگر در سن زنانی هستید که عادت ماهیانه میشوند ولی عادت ماهیانه نمی شوید باید سه ماه عده نگه دارید و در صورتی که یائسه باشید نیازی به عده نیست.