میتونم از قاضی بخوام با توجه به بهبود احوالات و گذشت یک سال مجدد ارجاع بدن برای تست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #05225682

با سلام
بنده زوج یک سال پیش در دعوی الزام به تمکین به درخواست زوجه به پزشکی قانونی برای روانپزشکی رفتیم .و متاسفانه من به دلیل فشار زیاد و احوالات نامناسب یک سال پیش تست روانشناسی خوب نبود و الزام به تمکینم رد شد الان میخوام الزام به تمکین بزنم و مطمینم اگه بازم ازم تست بگیرن با گذشت یک سال تستم خوب میشه سوالم اینه من میتونم از قاضی بخوام با توجه به بهبود احوالات و گذشت یک سال مجدد ارجاع بدن برای تست؟ ایا قاضی موظف به چنین کاری است؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

بله میتوانید و وضعیت شما مجددا مورد بررسی قرار خواهد گرفت

درود
بله می توانید درخواست کنید لیکن پذیرش با قاضی است.

بله .الزام به تمکین بدهید

بله میتونید مجددا دادخواست تمکین بدهید