جریمه اضافه بنا چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۶ #05222837

سلام خسته نباشید
اگر زمینم را صد ر صد بسازم جریمه اضافه بنا چقدر میشه؟
متراژ ۱۶۲ متر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر شخصی که در ملک خود احداث بنا نماید و بنای مذکور خلاف اصول و ضوابط شهرسازی یا مازاد بر میزان مجاز باشد موضوع از طریق شهرداری به کمیسیون ماده صد ارجاع می‌شود
و کمیسیون ماده ۱۰۰ به تخلف ساختمانی رسیدگی نموده و ممکن است اگر استحکام بنا مورد تایید باشد و شاکی خصوصی از طرف همسایه ها وجود نداشته باشد و ضوابط شهرسازی در احداث بنا رعایت شده باشد برای بنای مذکور رای بر جریمه صادر نماید
یا ممکن است رای بر قلع بنا و تخریب آن صادر نمایند
که این رای قابل تجدید نظر در کمیسیون دیگر ماده صد است و سپس قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد

بسمه تعالی : بستگی به محل ساخت دارد : لذا در امر مذکور چنانچه ساختمان مذکور در چند منطقه ممنوعه شهرداری نباشد به کمیسیون توافقات خواهید رفت و بر اساس توافق حاصله مبلغی که تقریبا منتاج از توافق شهرداری با شماست خواهد شد در غیر اینصورت به ماده صد شهرداری ارجاعو در صورت رای عدم تخریب و قابلیت داشتن جریمه شمارا به جریمه نقدی محکوم خواهند نمود که معمولا دو برابر تا ده برابر مبلغ زمین ( مبلغ عرفی) نسبت به مازاد ساخت شمارا محکومخواهند نمود که قابلاعتراض نیز میباشد که پس از قطعیت حکم کمیسیون بصورت نقدی یا اقساطی میتوانید پرداخت کنیدو مجوز بگیرید
لازمبذکر است از پرداخت حق الپذیره هم غافل نباشید که برابر رغم جریمه باید بپردازید و شهرداریها تا پرداخت جریمه از آن سخنی بمیان نمیآورند .

با سلام
این امر صرفا در حیطه کاری کارشناس شهرداری میباشد و بهتر است ابتدا از طریق کارشناس رسمی دادگستری اقدام به اخذ نظر نمایید تا در آینده برای شما مشکلی پیش نیاید .
موفق باشید