دادگاه چه حکمی علیه من صادر میکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۶ #05210317

بنده چند سال پیش به اصرار یک دختر با وجود اکراه من و اینکه در شروع حتی دوماه به پیامکها و تلفن ایشون جواب ندادم که ابراز علاقه شدید می کردند و بعد از مدتی با ایشان تنها وارد رابطه تلفنی شدم. حالا خانواده ایشون میخوان از من شکایت کنند و میگویند که عکس و فیلمهای تو در گوشی دختر هست و بعنوان مدرک به دادگاه میدهیم..با وجود اینکه من به آنها گفتم که امکان ازدواج با دختر ایشون ندارم و مشکل عصبی دارم و خانواده بنده راضی نیستند .اینکه دادگاه چه حکمی علیه من صادر میکنه؟ اگر من فیلمها را انکار کنم آیا باز دادگاه به استناد ویدئو حکم علیه من صادر میکنه؟ و از طرفی من بارها از دختر خانم تقاضا کردم که پیامک ندهد. آیا این در رای دادگاه تاثیر دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف وجود فیلم به تنهایی نمیتواند مثبت رابطه نامشروع باشد

صرف وجود فیلم به تنهایی نمیتواند مثبت رابطه نامشروع باشد و هیچ دادگاهی نمیتواند شما را مجبور به عقد ازدواج نماید

مجازات رابطه نامشروع برای مردتا۹۹ ضربه شلاق و در صورت صلاحدید دادگاه تبعید استولی در نهایت ارتباط داشتین میتوانید با مشاوره باوکیل و تنظیم لایحه ای قوی از خود رفع اتهام کنید

باسلام
در صورت شکایت هردو به شلاق تعزیری رابطه نامشروع محکوم می شوید.