اگر بخواهند به خاطر مزاحمت تلفنی و چت شکایت کنند میتوانند این کار را انجام دهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۹ #05197182

باسلام،
من پسری هستم و با یک خاله در تلگرام آشنا شده و ۵۰ هزار پول به کارتش ریخته و شماره یکی از دختران را برای چت نامشروع به من داده و من با دختر چت نامشروع (متنی فقط) حدودا ۵ دقیقه فکر کنم انجام داده ام و به او در حین چت پیشیمان شده و گفتم این کار خلاف قانون بوده و فقط ازدواج موقت حلال است، و چندین بار هم گفته ام من پولم را میخواهم ولی پس نداده اند حالا آیا آن خاله و دختر اگر بخواهند به خاطر مزاحمت تلفنی و چت شکایت کنند میتوانند این کار را انجام دهند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم مزاحمت منتفی است

با سلام
شکایت مزاحمت منتفی است

با سلام و احترام
خیر مصداق مزاحمت نیست و احتمال پیگیری در حد خیلی پایین میباشد و اگر شما قصد مطالبه پولتان را دارید باید طرح دعوای حقوقی کنید که با توجه به پایین بودن مبلغ توصیه نمیشد
موفق و پیروز باشید

با سلام
صرفا به خاطر واریز پول به حساب شخصی نمیتوان از وی شکایت کرد
برای شکایت باید شواهد و دلایل محکمه پسندی باشد

ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی

افراد زیر به حبس از یک تا ده سال محکوم میشوند و در مورد بند «‌الف» علاوه بر مجازات مقرر، محل مربوطه به طور موقت با نظر‌دادگاه بسته خواهد شد:
‌الف - کسی که مرکز فساد یا فحشا دایر یا اداره کند
ب - کسی که مردم را به فساد یا فحشا تشویق نموده یا موجبات آن را فراهم نماید.
تبصره - هر گاه بر عمل فوق عنوان قوادی صدق نماید علاوه بر مجازات مذکور به حد قوادی نیز محکوم میگردد.

مستند به ماده فوق الذکر بعید است که شکایتی در این خصوص مطرح نماید چرا که خود نیز در معرض اتهام قرار دارد و مجازات در نظر گرفته شده برای شخصی که مرکز فساد دایر می کند بسیار سنگین است و در صورت احراز کلیه حساب های متهم نیز مسدود خواهد شد.

سلام
خیر موضوع مزاحمت تلفنی مطرح نیست بلکه موضوع رابطه نامشروع تعزیری احتمالا مطرح باشد اما بعید میرسد چنین شکایتی طرح کنند