باید چه کاری در مورد این ابلاغیه انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۶۲ #05191756

با سلام این ابلاغیه واسه من اومده میخواستم بدونم باید چکار کنم منتظر ابلاغ بعدی باشم یا خودم برم دادگاه واسه پیگیری و چه مدارکی لازمه خیلی ممنون

با تجدیدنظرخواهی صندوق نسبت به دادنامه فوق الذکر پرونده به این شعبه ارجاع که پس از ارجاع امر به هیات پنج نفره کارشناسی و اعلام نظریه کارشناسی هیات پنج نفره که مصون از اعتراض مانده است و بر اساس آن وقوع تصادف و مصدومیت شاکیه را احراز نموده است لذا ضمن رد تجدیدنظرخواهی نماینده حقوقی صندوق تامین خسارات بدنی هستند ، به بند الف ماده ۴۵۵ قانون آئین دادرسی کیفری عینا دادنامه تجدیدنظر خواسته تایند و استوار

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در محاکم کیفری پس از قطعی شدن رای حکم توسط واحد اجرای احکام کیفری اجرا خواهد شد و نیازی به پیگیری نیست

سلام رای به نفع شما صادر وبه اجرای احکام ارجاع ودرنهایتا منتظر از طریق سامانه باشید اطلاع رسانی خواهد شد موفق باشید

سلام. باتوجه به تایید وقطعیت رای،پرونده جهت اجرای حکم صادره به اجرای احکام ارسال خواهد شد و وصول پرونده وثبت آن در یکی از شعب اجرای احکام از طریق پیامک وثنا اطلاع رسانی میشود.لکن چنانچه این امر با تاخیر انجام بشه. میتوانید حضوری پیگیر باشید تا پرونده سریعتر به اجرای احکام ارسال بشه سپس از طریق اجرای احکام اقدامات لازم را انجام دهید تا دیه وصول شود.

منتظر ابلاغیه باشید .....

با سلام فعلا صبر نمایید تا پرونده به اجرای احکام ارسال شود.

منتظر ابلاغ بعدی جهت مراجعه به اجرای احکام باشید

نیازی به پیگیری نیست در صورت لزوم ابلاغیه ارسال میشود