آیا در صورت رسیدگی در دادگاه رای را به بنده می‌دهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۵ #05177806

سلام سوالم اینه که آیا برادر شوهر ویا پدر شوهر سابق بنده می‌توانند جلوی جهازم رو بگیرند ونگذارند از خانه خودم خارج کنم زیرا زوج خودش در زندان مواد مخدر میباشد وهیچ وکالتی نداده به اینها که مثلا وکیل زوج هستند اینها جلوی ۳ قلم اثاث آشپزخانه بنده رو گرفته اند .بنده طلاق گرفتم از زوج توضیح اینکه خانه چون مال برادر شوهر سابقم هست فقط از دادگاه خواسته جهازم رو از اونجا ببرم بیرون که بتونه خانه را اجاره بده اینها قبول دارند جهاز بنده تو اون خونه هست ولی ۳ قلم را بدون وکالت از زوج وفاکتور میگن مال زوج هست آیا اصلا ربطی به اینها داره که همچین ادعایی بکنند وقتی خود زوج زنده در زندان بسر می‌برد و وکالتی هم به اینها نداده راجع به این قضیه اصلا میتونم بگم اثاث رو میبرم خودش که آمد اگه ادعایی داشت ثابت کنه من تحویلش میدم شما که از زوج وکالتی ندارید که ادعا میکنید مال زوج میباشد آیا قاضی قبول میکنه حرف بنده رو اگر نه چی باید بگم تو این شرایط ممنونم ؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
شما امکان خارج کردن وسایل را اگر دارید،این کار را انجام بدهید و بذارید اگر شوهر شما یا خانواده او هر ادعایی نسبت به اموال دارند،بیایند این مساله را اثبات نمایند.اگر امکان بردن وسایل را ندارید و مانع شما میشوند، تنها راه طرح دادخواست استرداد اموال به استناد فاکتور،شهادت شهود،سیاهه جهیزیه و... می باشد.
موفق باشید

سلام
نسبت به ارایه دادخواست با عنوان استرداد جهیزیه اقدام نمایید

کسی غیر از مالک یا وکیل رسمی او نمی تواند در اموال تصرف کند. اموال در منزل شماست و می‌توانید دعوی ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق علیه آنها مطرح کنید. اموال موجود در منزل شما تنها همسر شما می تواند مدعی مالکیت باشد و لاغیر

با سلام
اگر مدرکی ندارند بله می توانید ببرید بعدا اگر همسرسابقتون اگر فاکتور داشت و ادعا کرد می تواند اقدام کند

با درود چنان‌چه فاکتور یا سیاهه و شاهد دارید میتوانید استرداد مطرح نمایید

اگر ممانعت نمایند میتوانید در خصوص استرداد جهیزیه دادخواست دهید

مستند به سیاهه جهزیه و فاکتور خرید اموال دادخواست استرداد جهزیه طرح کنید.