دیه رو که میخوان بدن باید حتما برم اجرای احکام رضایت بدم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۸۹ #05151179

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من پرونده کیفری دارم با دو نفر دعوام شده بود و اون دو نفر محکوم به پرداخت دیه شدن و پرونده در اجرای احکام هست از اون موقع یک سالی که باید دیه رو پرداخت میکردن سه ماه گذشته و وکیلش زنگ زده که بیا اجرای احکام دیه ات رو میخوان بدن ‌‌‌. خواستم بدونم دیه رو که میخوان بدن باید حتما برم اجرای احکام رضایت بدم یا میتونم رضایت ندم و نگه دارم بعد از عید رضایت بدم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید

الزامی جهت رضایت دادن ندارید لذا جهت اخذ دیه مراجعه نمایید

نیاز به دادن رصایت نیست چون دیه حق الناس شرعی است مگر متهم محکوم به مجازات تعزیری شده باشد دیه را بحساب سپرده واریز میشود وبه شما پرداخت میگردد

دریافت دیه مشروط ب اخذ رضایت از شما نیست
از طریق اجرای احکام پیگیر دریافت حق خود شوید

با درود
در جهت دریافت دیه به اجرای احکام مراجعه کنید و ملزم به اعلام رضایت نخواهید بود

سلام جهت دریافت دیه حتما به اجرای احکام مراجعه نمایید .ملزم به دادن رضایت نیستید

با سلام ،شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید.الزامی برای رضایت از جانب شما نمی باشد