تحویل ندادن بار توسط راننده دلیل بالا کشیدن بار چون قاچاقی حساب میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۷ #05147641

باسلام
اینجانب ،مبلغ ۸۰۰ میلیون بار خارجی به راننده ای که مدت ۶ ماه بود برام کارمیکرد تحویل دادم که به دست بنده در تهران تحویل دهد، ایشان از بندر بارگیری کردن و من با پرواز به تهران رفتم که بعداز رسیدن تحویل بگیرم
امام بعد از چند روز به بهانه اینکه بار را گرفتن در مسیر راه و ماشینم را بردن پارکینگ دیگر نمیتوانم بار شمارو پس بدهم
در صورتی که مبلغ ۷۰ میلیون برای این مقدار بار گرفته بود که بصورت تضمین تهران تحویل دهد ،که رسید های واریز درهمان زمان تحویل بار موجود است
اما العان که ازش میخواهیم بارمونو بده میگه که بار قاچاق بود اگه شکایت کنید پاتون گیره
العان فهمیدیم که تهران بار را به یه نفر فروخته که فیلم آن موجوده که داره بار را وارد انبار طرف میکنه و در حال تخلیه بار هستن
طرف خریدار میگه براتون شاهدی میدیم ، همسا یه های همان خریدار هم میگن میایم شهادت بدیم چون دیدیم دقیق اون تاریخ داشت بار خالی میکرد
خودمم جایی که بار را تحویل گرفته رسید کتبی زیر فاکتور نوشته که این بار را طبق فاکتور تحویل گرفتم و باید تحدیل فلانی طبق لیست بدهم
شاهد بندر بالای ۱۵ نفر حاضرن شاهدی بدن
خود تهران هم حاضرن بیان که این جنسو به ما فروخته و رسیدی که پول زدیم به حسابش هم موجوده
آیا ما بخواهیم شکایت کنیم بخاطر اجناس که خارجی هستن نتیجه میگیریم
اجناس شامل مواد خوراکی ،نوشیدنی و نسکافه و شکلات و این قبیل میباشند، راه قانونی که پس بگیریم باشه

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با استفاده شهود خود شکایت فروش مال غیر را علیه ایشان مطرح کنید.

با سلام
امکان طرح شکایت تحت عنوان خیانت در امانت وجود دارد.

طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

سلام
شما امکان اقامه شکایت در قالب فروش مال غیر و خیانت در امانت را به نظر دارید
برای ین کار حتما از وکیل مشاوره کامل اخذ نموده و در صورت امکان از طریق وکیل اقدام نمایید

باسلام
بنظرم باتوجه به حساسیت موضوع اگر از مشاورین سایت بصورت برخط ویاتلفنی راهنمایی بگیرید، بهتر ودقیقتر نتیجه خواهیدگرفت.

با سلام می توانید طرح دعوا نمایید ولیکن بهتر است از وکلای سایت مشاوره دریافت نمایید

سلام وقت بخیر
می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ثبت دعوا نمایید.