آیا راه قانونی برای مقابله با این فرد وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۵ #05106370

رابطه مخفی که به قصد ازدواج بود و با مشکلات زیادی همراه شد و این اتفاقات مانع ادامه دادن شد رو پشت سرگذاشتم ولی طرف مقابل مایل به اتمام رابطه نیست و دست به دامن آزار روحی من، تهدید به افشای رابطه، تهدید به خیلی مسائل دیگه و حتی حمله به قصد ضرب و شتم شده، آیا راه قانونی برای مقابله با این فرد بدون پیامد برای من هست؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و دلایل کافی امکان شکایت وجود دارد

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام
میتوانید با استناد به مدارک معتبر اقدام به طرح دعاوی مانند تهدید، ضرب و شتم، ایجاد مزاحمت نمایید و با اثبات امر و محکومیت ایشان، به نظر به خواسته خود میرسید

میتوانید علیه ایشان به جرم تهدید و توهین و مزاحمت شکایت نمایید تا از طریق قانونی با ایشان برخورد شود .

چنانچه شما را مورد ضرب و شتم و یا تهدید و افتراء و از این قبیل ، قرار می دهد ، با مستندات خود از جمله شهود و متن پیامکها ، بر علیه ایشان در دادسرای محل طرح دعوی نمایید.

با سلام در صورت وجود مستندات می توانید علیه ایشان شکایت تهدید را مطرح نمایید